Inbjudan till Leva i Belgien-möte – 24 april

Fokus på “La Mutuelle”, den belgiska sjukkassan Hur fungerar den och hur ska jag hitta den rätta för mig?

I Belgien finns det 53 olika fristående Mutuelles som själva bestämmer sina egna avgifter och fördelar. Hur i all världen ska jag kunna hitta rätt bland alla dessa? Alla erbjuder samma obligatoriska försäkringar men många av dem riktar sig till en viss profil av medlemmar (familjer, företagare, anställda…) och föreslår just för dem en rad anpassade fakultativa försäkringar.

Många Mutuelles ersätter en del av kostnaden i samband med adoption, fitness, fotvård, födelse, etc. Men inte alla.

Allt detta och mycket mer kommer vår gästguide som kommer från från Symbio, Mutualité neutre, Bryssel, att upplysa oss om. Han kommer naturligtvis också att besvara alla våra frågor i samband med detta något, måste man väl medge, komplicerade ämne!

TID: Tisdag 24 april 2018, kl. 19.

PLATS: Svenska Kyrkan i Bryssel, Avenue des Gaulois 35, 1040 Bryssel.

INTRÄDE: Gratis men du betalar själv vad du beställer. Dryck och snacks finns till försäljning till inköpspris.

ANMÄLAN: Görs senast 22 april 2018 till
svenskaklubbenbelgien@gmail.com