AKTIVITET: ”Leva i Belgien” – första mötet tisdag 26 september

Detta är svaret på en önskan vi fått från flera medlemmar: Kanske vi skulle ha kallat denna aktivitet för “Leva bättre i Belgien” för hit bjuder vi in en gång per månad nya och gamla medlemmar till att umgås för att diskutera, utbyta erfarenheter och tipsa varandra om lösningar på problem* som vi svenskar måste tackla i det dagliga livet här i Belgien.

Här kommer också Programgruppen att fånga upp vissa av dessa frågor och bjuda in en person som kan ge svaren just inom ett specifikt område.

Datum och tid: tisdagarna 26 september, 24 oktober och 28 november 2017; kl. 19.00.

Missa inte detta tillfälle att knyta nya kontakter och lösa dina praktiska problem. Belgien är ett fantastiskt land att leva och bo i men det gäller att ta reda på hur!

Välkomna!

*Exempel: Skattedeklarera i Belgien, papper eller Nätet? – Vilken skola för mina barn? – Vilket hyreskonstrakt passar mig? – Hur kan jag köpa hus? – Hur fungerar ‘titres services’? – Hur kan jag bli egen företagare? – Hur kan jag byta ut mitt svenska körkort mot ett belgiskt? – Var kan jag lära mig franska? – Var kan jag spela golf, bridge? – Vem känner till en pianolärare för mitt barn?…

ANMÄLAN: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdCi-nMj-xn7EfknwpcYQY8z3kGETbqYP4z7GKwrZW7RCSWgw/viewform

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s