REPORTAGE: Årets midsommarfirande

Foto: Calle Åsenius.

Solen sken stundtals när ambassadör Annika Hahn-Englund höll det numera traditionella Nationaldagstalet under överinseende av Manneken Pis, iklädd sin stiliga Sverigedräkt, och hans ordensbröder och -systrar. Traditionsenligt skvätte det också, till inte minst Henric Weydes förtret, inte bara skummande öl ifrån den lille mannen. Allt till härligt ackompanjemang på durspel och nyckelharpa!

Nationaldagsfirandet fortsatte på kvällen på Svenska kyrkan i samarrangemang med Svenska klubben. Ambassadör Åsa Webber talade, Rasmus gick på luffen, barnkören och Svenska kören sjöng, grillarna gick varma och jordgubbstårtan … bara försvann! Många svenska och andra hjärtan fick vingar, blått och gult var dagens färger och stämningen var hög.

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s